Το Δημοτικό Σχολείο Γλαύκης, στα πλαίσια του προγράμματος e-twining, υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο «Different Cultures, Same Emotions», με στόχο οι μαθητές να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από τους μαθητές της Α΄ τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Γεωργία Τερζούδη (ΠΕ.70), της Β΄ τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Δήμητρα Καραγιώργου (ΠΕ.11) και των τάξεων Ε΄-ΣΤ΄ με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον Βλάσιο Γκαραβέλα (ΠΕ.70), κατά το σχολικό έτος 2023-24.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα υπάρξει συμμετοχή όλου του σχολείου, καθώς και σχολείων άλλων χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, διότι μέσα από τη συνεργασία αναπτύσσεται η επικοινωνία, η ενσυναίσθηση και η έκφραση των συναισθημάτων.








