Δημοσιεύθηκε στην ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 2023 – 2024

         Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες,

Το σχολείο μας και φέτος θα λάβει μέρος στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης 2023-2024, στον οποίο συμμετέχουν δημοτικά σχολεία του Δήμου Κομοτηνής, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σε θέματα ανακύκλωσης.

Σε κάθε σχολείο που συμμετέχει στη σχολική δράση θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι για τη χωριστή συλλογή υλικών. Τα ανακυκλώσιμα υλικά που μπορούν να συλλέγουν τα παιδιά από το σπίτι τους με τη βοήθεια των γονιών είναι:
•        Χαρτί
•        Πλαστικό
•        αλουμίνιο
•        Μπαταρίες

Οι γονείς θα μπορούν να ενισχύουν την προσπάθεια των παιδιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, προσκομίζοντας ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγουν στο σπίτι , μέσω της δημοτικής πλατφόρμας https://followgreen.gr/komotini

Υπενθυμίζω πως ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο followgreen.gr/komotini ώστε να δωρίζει μέχρι 100 πόντους ανά μήνα στο σχολείο μας.

O Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης θα ξεκινήσει από την Τρίτη 18/10. Επιπλέον από την Τρίτη 18/10 στις 14:00 θα ενεργοποιηθεί και η δωρεά πόντων στις σχολικές μονάδες.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σταυράκη Δάφνη

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Μη λειτουργία σχολικών μονάδων λόγω αυτοδιοικητικών εκλογών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών της 8ης Οκτωβρίου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Στους δήμους που θα διενεργηθούν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.