Πρόγραμμα “Διατροφή”

Το σχολείο μας επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ  που υλοποιείται σε σχολεία που βρίσκονται σε κοινωνικά ευπαθείς περιοχές.

Η έναρξη του Προγράμματος στο σχολείο θα πραγματοποιηθεί την 15 Νοεμβρίου 2021 και θα διαρκέσει έως τη λήξη του σχολικού έτους.

Το Πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν να λαμβάνουν καθημερινά ένα δωρεάν υγιεινό γεύμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υγιεινή διατροφή και την προαγωγή της υγείας τόσο των μαθητών όσο και των οικογενειών τους. Τα διαιτολόγια σχεδιάζονται με γνώμονα τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών και τις αρχές της υγιεινής διατροφής.



Λήψη αρχείου

Φιλικός Αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού

Φιλικός Αγώνας

μεταξύ Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού

στη μνήμη του Μιχάλη Σκλαπάνη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

 

Οι μαθητές, ο σύλλογος γονέων, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, νιώθουμε την ανάγκη να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενική σας διάθεση, να ενισχύσετε με τα έσοδα του αγώνα το σχολείο μας.

Συγχαρητήρια για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε προσωπική υγεία, ευτυχία και καλή επιτυχία στο αθλητικό και κοινωνικό έργο σας.

DCS 0005 2400x1600 .jpg DCS 0132 2400x1600

Φιλικός Αγώνας των Παλαίμαχων του Λεβαδειακού στη μνήμη του Μιχάλη Σκλαπάνη για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Φιλικός Αγώνας των Παλαίμαχων του Λεβαδειακού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

 

Ενημέρωση των γονέων για την σχολική κάρτα Edu Pass

Από τη Δευτέρα 1/11 η σχολική κάρτα για τα δημόσια σχολεία εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας edupass.gov.gr.



Λήψη αρχείου

Παρέλαση 28η Οκτωβρίου 2021

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2021 του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς