ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 το σχολείο μας μαζί με το ειδικό νηπιαγωγείο επισκέφθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (στο Αλκαζάρ) του Δήμου Λάρισας απαρτιζόμενο από ομάδα 10 περίπου μαθητών. Το πρόγραμμα «Εκμάθηση Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά» άρχισε από τον Οκτώβριο του 2019 είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κυκλοφοριακής αγωγής, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε ηλικίας, με σκοπό τη διαμόρφωση συνείδησης επάνω στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας και την έμπνευση ορθής νοοτροπίας και συμπεριφοράς, των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαρισαίων.

Για την επίτευξη του προγράμματος  γίνεται χρήση  ποδηλάτων  και μηχανοκίνητων οχημάτων, σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Οι μαθητές μας, κάνανε ποδήλατο, ζωγραφίσανε, χαρήκανε, μια υπέροχη μέρα, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτών του Δήμου Λάρισας, απόλαυσαν μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα θυμούνται για καιρό. Επικροτούμε σαν σχολείο, κάθε δράση του είδους, γιατί προσφέρουν εμπειρίας καθημερινότητας που συμβάλουν στην κοινωνικοποίηση και στην ομαλή συμβίωση με τους γύρω.

IMG 6315IMG 6303IMG 6313  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση