ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλή σχολική Χρονιά να έχουμε! πιστεύουμε θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, παρόλο που η αναστάτωση στη σχολική και κοινωνική ζωή θα συνεχιστεί.

Θα θέλαμε πολύ να μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά και να παρακολουθούμε μαζί (όπως κάναμε πάντα) τις σχολικές γιορτές, να συζητήσουμε σχετικά με θέματα που σας ταλανίζουν αλλά δυστυχώς λόγω Covid, αυτό δεν είναι δυνατό. 

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι μαθητές μας όσο είναι δυνατό και σύμφωνα με τους περιορισμούς που ορίζει η Πανδημία που βιώνουμε οι δράσεις που αφορούν γιορτές, κοινωνικές καταστάσεις. (γενέθλια) θα προσπαθούμε να συνεχίζουμε να τις πραγματοποιούμε

1. τηρώντας τις αποστάσεις,

2. φορώντας τις μάσκες, μαθητές και εκπαιδευτικοί,

3. χρήση αντισηπτικών σκευασμάτων.

Προκειμένου, λοιπόν, να οργανωθούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε κυρίως την πρόκληση του covid-19 κι όχι μόνο, θα επικοινωνούμε συχνά. Σας παρακαλούμε να τα ελέγχετε σε συχνή βάση την ιστοσελίδα μας γιατί θα ενημερώνεστε για τις καθημερινές μας δράσεις.

Έτσι, με την αρχή της χρονιάς και σύμφωνα με τις διαταγές του Υπουργείου, οι μαθητές/ τριες θα πρέπει για να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου να:

  1. Είναι εμβολιασμένοι ή 

  2. Να φέρουν πιστοποιητικό νόσησης (το οποίο είναι σε ισχύ για ένα εξάμηνο από το τέλος της νόσησης) ή

  3. Να έχουν κάνει self –test κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη ώστε να το προσκομίζουν στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή*

*Εξαίρεση: Το πρώτο self –test πρέπει να το κάνουν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ώστε να φέρουν μαζί τους το αποδεικτικό τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου κατά την έναρξη των μαθημάτων. 

Θέλω να ελπίζω αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ότι όσο οι συνθήκες θα βελτιώνονται θα έχουμε και την ευκαιρία να σας συναντήσουμε από κοντά. Μέχρι τότε σας δίνουμε το λόγο μας ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε τα παιδιά σας / οι μαθητές μας να φοιτούν  σε ένα σχολείο, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια, όπως και την ασφάλεια των παιδιών. Πιστεύουμε (διεύθυνση και προσωπικό) βαθιά ότι σ΄ αυτή τη δέσμευση σάς έχουμε εμπράκτως δίπλα μας.

Τέλος, θέλω να καλωσορίουμε στη σχολική κοινότητα τους μαθητές που έρχονται για πρώτη φορά στο σχολείο μας (και έμμεσα τους γονείς τους) τους οποίους ανυπομονούμε να γνωρίσουμε. Έχουμε την βεβαιότητα ότι η αλληλοεκτίμηση και η αμοιβαία προσήλωση στους στόχους της αγωγής και μάθησης, από όλους μας, θα είναι ο οδηγός της επιτυχίας στη σχολική τους ζωή. 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Διευθυντής και το προσωπικό

του σχολείου μας

 

Υστερόγραφο: Λόγω Covid τα διαλείμματα μας είναι σπαστά σε 2 αίθουσες Φέτος (όπως και πέρυσι) ακολουθήσαμε το προτεινόμενο από το Υπουργείο πρόγραμμα Αυτό έκρινε σωστό ο Σύλλογος..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση