ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αξιότιμοι γονείς-κηδεμόνες και αγαπημένοι μου μαθητές,
Δυστυχώς λόγω εκτάκτων μέτρων αναγκαζόμαστε να μένουμε χωριστά και μακριά από το όμορφο σχολείο μας. Μιας και η φετινή σχολική χρονιά εξελίσσεται «διαφορετικά» από κάθε προηγούμενη, οφείλουμε όλοι μας να οπλιστούμε με περίσσια υπομονή και κουράγιο. Αναπόφευκτα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με μία κατάσταση, η οποία είναι ακόμη άγνωστο πόσο θα διαρκέσει.
Αυτές τις αβέβαιες ώρες, μιας και το αίσθημα ατομικής ευθύνης, αλληλεγγύης αλλά και η αγάπη μου για τα παιδιά σας είναι δεδομένα από πλευράς μου, σας ενθαρρύνω να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακές συνεδρίες Μουσικοψυχοθεραπείας, μιας κι εκτός από Μουσικός Ειδικής Αγωγής είμαι και πιστοποιημένη Μουσικοθεραπεύτρια (τακτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών https://sites.google.com/view/musictherapy-gr ).

Οι συνεδρίες αυτές θα υλοποιούνται μέσω διαδικτύου, είτε από υπολογιστή είτε ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς κανένα κόστος προς εσάς.
Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να «ξεφύγουμε» από την καθημερινή μας ρουτίνα, σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο georgia_nika@hotmail.com για να συναποφασίσουμε τον χρόνο διεξαγωγής του μουσικού μας ταξιδιού!
Για οποιαδήποτε απορία σας, παραμένω στη διάθεσή σας!

Με τις θερμότερές μου ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και με την ελπίδα να είναι ο χρόνος αυτός της απομόνωσης μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε την αξία που έχουν απλά καθημερινά πράγματα που πάντα στη ζωή μας τα θεωρούσαμε δεδομένα .

Με εκτίμηση,
Γεωργία Νίκα MA, MSc
Μουσικοπαιδαγωγός Ειδικής Αγωγής, Μουσικοθεραπεύτρια

Υ.Γ. Πολλές αγκαλιές στα αγαπημένα μου παιδάκια σας που μου έχουν λείψει!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση