Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2020 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Τα παιδιά του σχολείου με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Που πήγαν τα Χριστούγεννα», βασισμένο στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και διασκευασμένο από τη θεατρολόγο του σχολείου μας Λίνα Μαργώνη. Πρόκειται για μια τρυφερή χριστουγεννιάτική ιστορία για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. «Που πήγαν λοιπόν τα Χριστούγεννα; Από που έρχονται; Και μέχρι να έρθουνπου είναι; Κι όταν φύγουν που πάνε;» Είναι τα Χριστούγεννα στα υλικά αγαθά και στις βιτρίνες των καταστημάτων;Όχι! Είναι στις ζεστές καρδιές των ανθρώπων, στην αγάπη, την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία!

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δήμου, της Εκπαίδευσης, της τοπικής Εκκλησίας, γονείς των μαθητών και πολλοί φίλοι του σχολείου. Τη γιορτή ομόρφυναν με την παρουσία του και το ταλέντο τους τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού σχολείου Λάρισας που έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα, όπως και η Φιλαρμονική του Δήμου, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή μουσική νότα στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά όσους/ες βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά, με Υγεία και Δημιουργία.

 

Υπεύθυνοι γιορτής:1. Κατσιάνα Κατερίνα, 2.Μαυρομύτη Βάσω, 3.Μότσιου Αθηνά, 4.Ρωμανός Βασίλης,  5. Τσιγάνη Αγλαια. 6.Ντούβας Δημήτριος.

      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση