ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 23ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στα πλαίσια της εορτής του Πάσχα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον χώρο μας, του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. της έκτης δημοτικού, (60 περίπου μαθητές)  που άκουσαν με πολύ προσοχή τον Διευθυντή του σχολείου μας να τους εξηγεί με απλά λόγια την διαφορετικότητα  και την καθημερινότητα και επικοινωνία μαθητών μας μέσω της  εκπαίδευσή τους στο σχολείο μας.

Στη συνέχεια

 Οι δάσκαλοι των τμημάτων  του 23 Δημοτικού σχολείου κ. Πάππου Ευαγγελία, κ. Γκατζογιορίδου Παυλίνα, και ο κ. Καλόγηρος Ηλίας καθώς και η μουσικός κ. Κουκολίτσιου Κωνσταντίνα και η υπεύθυνη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γούτση Ελισάβετ. παρουσίασαν.

  1. Παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα και άλλες χώρες με την μουσικό να συνοδεύει τα παιδιά στα αρμόνιο.
  2. Οι μαθητές έδωσαν στα παιδιά μας χειροποίητες λαμπάδες για την Ανάσταση που τις έφτιαξαν στο σχολείο τους και καραμέλες.

Από την μεριά μας παρουσιάσαμε το σκετς «Πάσχα στα Πέλαγα» που στο τέλος όλα τα παιδιά …..μια αγκαλιά χόρεψαν για την Ανάσταση του Χριστού σχετικά παραδοσιακά μας τραγούδια.

Η επίσκεψη έκλεισε με μια ‘’μεγάλη αγκαλιά’’ που χωράει όλους μας, επειδή όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι και σε όλους αρέσει και χρειαζόμαστε μια αγκαλιά.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

          ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση