«

»

Φεβ 05

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤO AΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ.

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μικροί Μαθητές του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λάρισας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 πτέρυγα μάχης Λάρισας, όπου την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019  δώρισαν στο σχολείο μας ένα Laptop & έναν εκτυπωτή.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η πρωτοβουλία  για την δωρεά Laptop & έναν εκτυπωτή,  βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πρώτα ανθρώπους και μετά στρατιωτικούς κάθε ειδικότητας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη και η ομόνοια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάμουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον και σε άλλους φορείς για αντίστοιχες δωρεές.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και την 110 πτέρυγα μάχης Λάρισας  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά:

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους ευχόμαστε Υγεία, Φώτιση και Πίστη στο ιερό καθημερινό τους καθήκον.

 

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες

Θεοχάρης Νίκος

Διευθυντής Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

             ΔΩΡΕΑ LAPTOP ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων