ΔΩΡΕΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την  Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το σχολείο μας γιατί μας έγινε μια δωρεά μεγάλης αξίας όχι μόνο χρηματικής αλλάς και πρακτικής αξίας. Από καιρό μας έλειπε ένα πλυντήριο και την λύση βρήκαν φίλοι των γονέων Δ.Σ. του Συλλόγου του σχολείου μας.

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μικροί Μαθητές του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την δωρεά  του πλυντηρίου.

 Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη και η ομόνοια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής, και αγωγής τους και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον και σε άλλους φορείς για αντίστοιχες δωρεές.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά της θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά:

 Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας κ. Θωμοπούλου Μαρία για την πρωτοβουλία και τις ενέργειές της. Θα θέλαμε επίσης και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δωρεάς, να τους ευχαριστήσουμε  από καρδιάς και τους ευχόμαστε

Υγεία, Φώτιση και Πίστη στο  καθημερινό τους αγώνα.

ΔΩΡΕΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση