ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στις 6΄00 μ.μ πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των μαθητών/τριών των διακριθέντων έργων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας που συμμετείχαν στον 13ομαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ..

Ο μαθητικός διαγωνισμός υλοποιήθηκε το τρέχον σχολικό έτος σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας είχε το άκρως επίκαιρο θέμα: «Μπροστά στο απρόβλεπτο: Αλληλεγγύη, το ανάχωμα που αντέχει», στόχος του ήταν να εργαστούν οι μαθητές σε ομάδες και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο εικαστικό, φωτογραφία ή βίντεο.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 164 μαθητές/τριες καταθέτοντας 90 έργα συνολικά.

Το σχολείο μας έλαβε τιμητικό βραβείο 50 Ευρώ. Συγχαίρουμε για την συνάφεια στο θέμα και την αισθητική του έργου τους εκπαιδευτές εικαστικών του σχολείου μας κ. Οικονόμου Δήμητρα και την κ. Γουλή Νικολέτα για την αφίσα με θέμα: Το τρενάκι της Αλληλεγγύης. Συγχαίρουμε και τους μαθητές μας που με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους πέτυχαν την τεχνική αρτιότητα που απαιτούσε ο διαγωνισμός.

ΟΚΑΝΑ ΦΩΤΟ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση