Γιορτή 28ης Οκτωβρίου!!

Στα πλαίσια του ετήσιου σχεδίου δράσης «Γνωριζόμαστε καλύτερα… Μαθαίνουμε μαζί» τιμήσαμε τους ήρωες του 1940 παρέα με τους λιλιπούτειους φίλους μας του Νηπιαγωγείου Τούμπας Παιονίας. Παρακολουθήσαμε την γιορτούλα τους, χειροκροτήσαμε δυνατά την απαγγελία των ποιημάτων τους και τραγουδήσαμε γεμάτοι χαρά τα τραγούδια!! Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 όλοι μαζί καταθέσαμε με ευλάβεια τα στεφάνια μας, τιμώντας όλους αυτούς που χάθηκαν στο πόλεμο για να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι!!

stefaniaIMG 1272IMG 1195IMG 1189

 

Βόλτα στο χωριό…

Σήμερα τα παιδιά του σχολείου μας, μοίρασαν τα πιο ζεστά χαμόγελα και τις πιο γλυκιές τους καλημέρες στους κατοίκους του χωριού που φιλοξενεί το σχολείο μας. Αφού ψωνίσαμε το πρωινό μας από τον φούρνο και υλικά για τα κουλουράκια από το Super Market, κάναμε μία μεγάλη βόλτα για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του χωριού.

eikona

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.