Υλικά:
1 λίτρο γάλα
100 γραμ. ζάχαρη ή μέλι
40 γραμ. κακάκο
4 κρόκοι αβγών
40 γραμ, ριζάλευρο
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το κακάο, το ρυζάλευρο, τους κρόκους αυγών, την βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα να το απορροφήσει όλο και το βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να πήξει. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν (βγαίνουν 6 μερίδες περίπου). Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με σαντιγύ (αν δεν έχουμε σαντιγύ βάζουμε στο κέντρο λίγο τριμμένη ινδική καρύδα ή καρύδι).