Κρέμα σοκολάτας

Υλικά:

1 λίτρο γάλα

100 γραμ. ζάχαρη ή μέλι

40 γραμ. κακάκο

4 κρόκοι αβγών

40 γραμ, ριζάλευρο

1 βανίλια

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το κακάο, το ρυζάλευρο, τους κρόκους αυγών, την βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα να το απορροφήσει όλο και το βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να πήξει. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν (βγαίνουν 6 μερίδες περίπου). Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με σαντιγύ (αν δεν έχουμε σαντιγύ βάζουμε στο κέντρο λίγο τριμμένη ινδική καρύδα ή καρύδι).