Γιορτή Δημιουργικότητας-Συνεργασίας-Ενότητας

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και συμμετείχαν σε μια γιορτή δημιουργικότητας, συνεργασίας και ενότητας.
Η πρώτη μαγευτική δραστηριότητα ήταν «Το παζλ της συνεργασίας». Κάθε παιδί διάλεξε ένα κομμάτι παζλ, που συμβολίζει τον εαυτό του, και το διακόσμησε με το όνομά του, doodles και ζωγραφιές με ζωηρά χρώματα. Μαζί, συγκεντρώσαμε αυτά τα μοναδικά κομμάτια σε ένα εκπληκτικό συλλογικό έργο τέχνης, μια αληθινή απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας και του σεβασμού που άνθισε ανάμεσά μας.
Η δεύτερη απολαυστική δραστηριότητα, “A Tapestry Full of Messages”, μετέτρεψε πολύχρωμες λωρίδες χαρτιού σε ένα υφαντό που αντιπροσωπεύει την όμορφη έννοια της συμπερίληψης, όπου κάθε παιδί συνέβαλε με μια λέξη ή μια έννοια, ζωντανεύοντας το υφαντό με αποδοχή και ισότητα.
Οι δράσεις ήταν μέρος του προγράμματος Erasmus στο οποίο συμμετέχει το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και της εβδομάδας φιλοξενίας των Ιταλών εκπαιδευτικών.
Οι Ιταλοί συνεργάτες πρόσθεσαν τη δημιουργικότητά τους στο μείγμα και ο ενθουσιασμός όλων των παιδιών ήταν πραγματικά συγκινητικός.
💖 Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για τη φιλοξενία, την ευγένεια και τη θετική διάθεση τους!
Στη δράση αυτή συμμετειχε ενεργά και τίμησε με την παρουσία της η Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Eleni Dimitriou.

01 02
03 04
05 06
07 08

 

09
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση