Καλοκαιρινές Δημιουργίες.

Ετοιμασίες για την νέα Σχολική χρονιά.

Το Σχολείο μας είναι έτοιμο και ανανεωμένο να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά 2023 – 2024, καθώς ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουλίου οι εργασίες βαψίματος στις αίθουσες της σχολικής μονάδας!!

001 Εξωτερικό

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Συντήρησης Υπαίθριων Χώρων του Δήμου Λαρισαίων και ιδιαίτερα την προϊσταμένη του τμήματος, την κυρία Μακρογιαννούδη Βάνα για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας!! Οι ελαιοχρωματιστές του Δήμου, οι κύριοι Σφυρής Χρήστος, Μαγαζιώτης Θοδωρής, Δαλάκας Παναγιώτης και Σαμπίκης Γρηγόρης, εργάστηκαν με επαγγελματισμό και ευαισθησία σε περίοδο καύσωνα για να παραδώσουν έγκαιρα το έργο. Τους αξίζουν Συγχαρητήρια!!

Εσωτερικό 01 Εσωτερικό 02
Εσωτερικό 03 Εσωτερικό 04

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Χατζούλη Ντίνα και Αγγελούλη Ιωάννα οι οποίες ανήκουν στο προσωπικό καθαριότητας του σχολείου μας. Η σύμβασή τους είχε λήξει την περίοδο των εργασιών αλλά οι ίδιες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για το καλό του σχολείου!!

Από όλη αυτή την παρέα των χρωμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει η εικαστικός του σχολείου μας τα δύο τελευταία έτη, κυρία Δαλάκα Αλεξάνδρα. Αν και δεν ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του σχολείου και η σύμβασή της λήγει την περίοδο του καλοκαιριού, άρπαξε την ευκαιρία και με εφόδια το χαμόγελό της, το ταλέντο της, τα πινέλα της, την αστείρευτη δημιουργικότητά, αγάπη και όρεξη για το επάγγελμά της έβαλε τις απαραίτητες τελικές πινελιές στο έργο και άλλαξε την όψη του σχολείου μας!!

Εξωτερικό 01 Εξωτερικό 02 Εξωτερικό 03
Εξωτερικό 04
Εξωτερικό 05 Εξωτερικό 06

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής του σχολείου μας, Γιώργο Τρέμη, ο οποίος δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα, όπου μπορούμε να κοινοποιούμε τα νέα, τις δράσεις μας και εξακολουθεί να την ενημερώνει εθελοντικά και την περίοδο του καλοκαιριού παρόλο που η σύμβασή του έχει λήξει!

Όταν πολλοί, διαφορετικοί άνθρωποι συνεργάζονται … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό!!
Μείνετε συντονισμένοι!
Τα καλύτερα έρχονται!!

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση