Αγιασμός 2021

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 στις 8:45 π.μ. Μετά τον αγιασμό θα γίνει ενημέρωση από τον διευθυντή του σχολείου κ. Στεφανόπουλο και οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με τη συνοδεία των γονέων. Καλή χρονιά!

 

Ημερίδα

Με πρωτοβουλία του σχολείου μας και με τη συνεργασία της Συντονίστριας Εκπ/κού Έργου Ειδικής Αγωγής του Γ΄ΠΕΚΕΣ Αττικής κ. Δερέκα Μαρία πραγματοποιήθηκε μια ημερίδα ενδοσχολικής εξ αποστάσεως επιμόρφωσης με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τη σεξουαλική αγωγή. Η επιτυχία της ημερίδας ήταν τέτοια ώστε επαναλήφθηκε με τη συμμετοχή διαφόρων σχολείων της Ειδικής Αγωγής της Δυτικής Αττικής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Χαϊδά Κατερίνα καθηγήτρια Πληροφορικής, στην κ. Κονιδιτσιώτη Αναστασία Ψυχολόγο, στην κ. Τοπτσιόγλου Ουρανία Ψυχολόγο καθώς και στην κ. Ζαρρή Βασιλική Υποδιευθύντρια του σχολείου και τον Διευθυντή μας κ. Στεφανόπουλο Βαγγέλη για την οργάνωση και τον συντοσνισμό.

Τις παρουσιάσεις της ημερίδας θα τις βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 4

ημερίδα σεξ.αγωγής 9-4-21a

ΠεριεχΟμενο σεξουαλιΚΗς εκπΑΙδευσης και πρΟληψη σεξουαλικΗς κακοπΟΙησης

Εργαστήρια δημιουργικότητας

Σήμερα ήταν μια γεμάτη και δημιουργική μέρα. Στήσαμε εργαστήρι κατασκευής πασχαλινών στολιδιών με πολύχρωμες ζύμες, εργαστήρι βαφής αυγών και παίξαμε παιχνίδια. Περάσαμε υπέροχα, συνεργαστήκαμε και κυρίως διασκεδάσαμε!

Περισσότερες φωτογραφίες