Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκαν ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες  από την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου.

Screenshot 1 1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε πολύ την κ.Παπαναστασίου Δήμητρα από το κέντρο ΔΙΟΛΚΟΣ η οποία την Παρασκευή 16 Μαϊου 2025 ήρθε στο σχολείο μας και μίλησε με τα παιδιά της ΣΤ τάξης για την ομαλή μετάβαση στο Γυμνάσιο.Ευχαριστούμε την κ.Παπαναστασίου που κάθε χρόνο μας τιμά με την παρουσία της και βοηθά τους μαθητές να αντιμετωπίσουν δυσκολίες για την μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα.

Πρόγραμμα ΔΙΩΝΗ

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Παιδιών και Εφήβων -ΔΙΩΝΗ. Κλιμάκιο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου από το Κ.Υ. Ξυλοκάστρου πραγματοποίησε, παρουσία γονέα /κηδεμόνα  και εκπαιδευτικού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προληπτικές εξετάσεις για έκδοση ΑΔΥΜ στους μαθητές Γ΄ και ΣΤ΄ τάξης  που οι γονείς είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και είχαν δώσει ενυπόγραφη συγκατάθεση. Τηρήθηκαν τόσο τα υγειονομικά πρωτόκολλα όσο και το θεσμικό πλαίσιο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων όλων των συμμετεχόντων.

Screenshot 1

 

Επίσκεψη στο ΕΚΦΕ Κορινθίας

Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025 η Ε΄και Στ΄ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΕΚΦΕ Κορινθίας.  Οι μαθητές  πειραματίστηκαν με δραστηριότητες  που αφορούσαν τις θεματικές ενότητες της μικροσκοπίας και του ηλεκτρισμού.

EKFE2

EKFE1

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ



Λήψη αρχείου

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στη διεύθυνση του σχολείου