Η Φύση γύρω μου και Εγώ

Με αφορμή τον εορτασμό των 110 χρόνων Προσκοπισμού στη Λάρισα, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Eφορεία Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, διοργάνωσε Μαθητικό Διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές/τριες όλων των Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Λάρισας. Ο διαγωνισμός έχει ως θέμα: «Η φύση γύρω μου και εγώ»  και σκοπό την ευαισθητοποίηση μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία των μαθητών/ριών σε θέματα προστασίας της φύσης αλλά και γνωριμίας με την προσκοπική κίνηση.

1 2 3

 

 

Τα Παιδιά Πρεσβευτές του Τόπου μας

Παναγία Αρμενίου



Λήψη αρχείου

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΑΦΙΣΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΛΑΖ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ – Η Παναγία Αρμενίου – ΕΡΓΑΣΙΑ

 

 

Αποτελέσματα Διαγωνισμών

13ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης: «Η ζωή στο σχολείο»
Συμμετείχαν (περισσότεροι από 19.200 μαθητές από περίπου 400 σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού).
Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Γ΄τάξης Εμμέλεια που κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της (πέντε νικητές σε κάθε τάξη) και στη δασκάλα της τάξης κα Γκουτζουρέλα Μαρίνα που παρότρυνε τους/τις μαθητές/τριες να πάρουν μέρος προάγοντας τη φιλαναγνωσία.
Α 1
1ος πανελλήνιος διαγωνισμός δημιουργίας μαθητικής αφίσας της ΠΕΚΑΓΕΠΕ (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών/τριών Γερμανικής Γλώσσας ΠΕ) “Kinder kreativ”
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες της Ε’ τάξης που κατέκτησαν την 4η θέση με το έργο τους και στην καθηγήτρια Γερμανικών κα Μουχλιάρη Ζωή.