Δημοτικό Σχολείο Αρκάσας Καρπάθου

Εκδρομή της Ε΄ και Στ΄τάξης στην Αθήνα!

Μόνο θετικές ήταν οι εντυπώσεις των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων από την εκδρομή μας στην Αθήνα! Τόσα τα παιδιά του σχολείου μας όσο και τα παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Διαφανίου απόλαυσαν κάθε στιγμή της εκδρομής και έστησαν τα θεμέλια συνεργασίας των δύο σχολείων για παρόμοιες δράσεις. Επόμενη συνάντηση μας θα είναι η τελική εκδρομή του σχολείου μας στο Διαφάνι, όπου  όλοι/ες μαζί οι μαθητές/τριες θα πεζοπορήσουν από την Αυλώνα μέχρι το Διαφάνι!

viber image

viber image2

viber image4

viber image3

Μερικά από τα μέρη που επισκεφτήκαμε ήταν η Βουλή των Ελλήνων, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Ναύπλιο, η Επίδαυρος, η Ακρόπολη και οι Μυκήνες!

Όπως ανέφεραν τα παιδιά, διασκέδασαν κυρίως στο Allou Fun Park, στο Escape Room, στο Little Kook, στο Αττικό ζωολογικό πάρκο, στον κινηματογράφο και στις θεατρικές παραστάσεις που παρακολούθησαν σε μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου στο Περιστέρι!

viber image6

viber image7

viber image9

viber image10

viber image8

viber image11

viber image5

Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία που πραγματοποιήθηκε χάρις στο μεράκι των εκπαιδευτικών και την οικονομική βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Απανταχού Αρκασιωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2024 Δημοτικό Σχολείο Αρκάσας Καρπάθου   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση