IMG 20220912 091434IMG 20220912 094526

Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στον αύλειο χώρο του ενεργειακά αναβαθμισμένου Δημοτικού Σχολείου τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη του διδακτικού έτους 2022 – 2023 από τους π. Πολυχρόνιο Μπριντάκη, π. Γεώργιο Χριστοδουλάκη, π. Ευτύχιο Τριγωνάκη και π. Αντώνιο Ψαρολογάκη.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίλαος Τριγωνάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βιάννου κ. Μπάμπης Κονδυλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου κ. Θεόδωρος Καρτσάκης και οι γονείς των μαθητών/τριών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ετοίμασαν μικρά και συμβολικά δωράκια για να ευχηθούν το καλώς όρισες στους νέους αλλά και στους παλιούς μαθητές/τριες, που αύριο θα έρθουν πρώτη ημέρα με τις τσάντες τους στο σχολείο.

Επίσης, καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους που τοποθετήθηκαν στο σχολείο και όλοι μας μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να έχουμε μια πραγματικά καλή και δημιουργική χρονιά!!!