
Με χαρά και δημιουργική διάθεση, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μαζί με τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου Ανάβρας συμμετείχαν σε μια όμορφη πασχαλινή δραστηριότητα.
Τα παιδιά κατασκεύασαν μια χαριτωμένη κοτούλα, χρησιμοποιώντας πούπουλα και διάφορα υλικά, δίνοντας φαντασία και χρώμα στις δημιουργίες τους. Παράλληλα, έβαψαν κόκκινα τα αυγά τους, αφού πρώτα τα διακόσμησαν ζωγραφίζοντας ό,τι επιθυμούσε ο καθένας, δημιουργώντας μοναδικά και ξεχωριστά σχέδια.
Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, τα παιδιά συνεργάστηκαν, αντάλλαξαν ιδέες και διασκέδασαν. Η αυλή του σχολείου γέμισε χρώματα, χαμόγελα και πασχαλινή ατμόσφαιρα.
Στο τέλος, όλοι ένιωσαν χαρά και ικανοποίηση για τις δημιουργίες τους, ενώ η δράση αυτή αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία για συνεργασία μεταξύ των δύο σχολείων και για έκφραση μέσα από την τέχνη.
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που έφερε τα παιδιά πιο κοντά στο πνεύμα των ημερών και άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.











