Αρχείο για "Οκτώβριος, 2023"

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Την Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, διεξήχθει η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι εκδηλώσεις με θέμα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση με Σχολεία Εξωτερικού “E-Twinning”.

Το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας πήρε μέρος στο πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης με Σχολεία του Εξωτερικού “E-Twinning”.

Χρησιμοποίθηκαν όλες οι νέες τεχνολογικές επικοινωνίες (Forum-chat-internet-search engines-e-mails) και επικοινώνησαν με μαθητές Σχολείων του Εξωτερικού όπου από κοινού διεκπεραίωσαν ένα προσυμφωνημένο πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα εκδόθηκαν σε ψηφιακά μέσα (ιστοσελίδες-blogs-Fora) ανοικτά σε όλους.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός η κ. Κολοκοτρώνη Σταυρούλα

etwinning

 

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε κλίμα χαράς το Σχολείο μας υποδέχθηκε τα χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα μαθητών και μαθητριών.

Όπως κάθε χρόνο η σχολική μας χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό που τελέστηκε από τον Ιερέα της Ενορίας μας, Πατέρα Νικόλαο.

Μετά την τελετή του Αγιασμού ο Ιερέας μάς ευλόγησε και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά!

Στη συνέχεια η Διευθυντρια του Σχολείου, καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου και ιδιαίτερα της Α΄ Τάξης και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δημιουργία και πρόοδο. Επίσης, τόνισε την ανάγκη και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της σχολικής κοινότητας και τόνισε τους βασικούς άξονες τις λειτουργίας του Σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά.

Έπειτα, οι μαθητές πέρασαν στις τάξεις τους με τη συνοδεία των Δασκάλων τους, όπου παρέλαβαν τα βιβλία τους και στη συνέχεια μπήκαν στις τάξεις για το πρώτο μάθημα της χρονιάς.

IMG 20230929 0911291 1 IMG 20230929 090747 1 IMG 20230929 091129 1

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής εύχονται σε όλους:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση