Δωρεά σημαίας / Donation

Ο διευθυντής , οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του σχολείου μας θα θέλαμε από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε την συντοπίτισσά μας κυρία Δήμητρα Λάζαρη για τη δωρεά της σημαίας παρελάσεων.

IMG 20240326 073320

Ελληνική σημαία / Greek flag (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως κι εσείς, ότι συνεχώς το σχολείο μας δέχεται δωρεές από συγχωριανούς μας από τις πολλές από τις οποίες, μετά από δική σας παράκληση, δεν αναφέρονται.

Ο λόγος που κάνουμε αυτή την ανάρτηση, παρόλο που η κυρία Λάζαρη μας ζήτησε το αντίθετο, είναι καθαρά για να δείξουμε ότι δεν έχει σημασία η αξία της δωρεάς αλλά η ίδια η πράξη. Η δωρεά της σημαίας σε μας δεν θα λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα αλλά  αποτελεί μία χειρονομία που φανερώνει εκτίμηση στο έργο μας, αλλά και αγάπη για το παιδί, το σχολείο και την πατρίδα του καθενός.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες και τους κύριους που χωρίς να έχουν κάποιο εγγόνι ή παιδί στο σχολείο μας ήρθαν να γιορτάσουμε μαζί και παρακολούθησαν τη γιορτή που διοργάνωσε η Στ΄ τάξη. Για μας ήταν πραγματικά εξαιρετική τιμή κι ελπίζουμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι. Το σχολείο μας είναι μια ανοιχτή και ζεστή αγκαλιά για όλους.

Χρόνια πολλά για τη χθεσινή διπλή γιορτή…

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

 

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 25η Μαρτίου, Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *