Τσικνοπέμπτη με χαρά και θλίψη / Carnaval and war

53,634 White Dove Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Τσικνοπέμπτη στο σχολείο μας λίγο διαφορετική, λόγω των μέτρων, και με πολύ πίκρα, λόγω του πολέμου, αλλά “…δόξα τω Θεώ …καλά περνάμε“.

Αναβιώνοντας το έθιμο του τσικνίσματος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, αξιοποιώντας τις εισφορές αλλά και την προσωπική βοήθεια  των γονέων, εξασφάλισε κι έψησε σουβλάκια, που τα συνόδεψε με πορτοκαλάδες και κεράσματα για όλα τα παιδιά και το προσωπικό του σχολείου.

Κι όλ’ αυτά τηρώντας όλους τους υγειονομικούς και τους παιδαγωγικούς κανόνες, χωρίς προβλήματα για τη σχολική μονάδα τους μαθητές, το προσωπικό και τους επισκέπτες.

Ευχόμαστε “καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή” με υγεία αλλά προπαντός ΕΙΡΗΝΗ… κι ελπίζουμε οι “δοκούντες άρχειν των εθνών”  να λογικευτούν και να πιάσει η ευχή μας για λιγότερους θανάτους, ορφάνια και προσφυγιά.

Αφιερώνεται σε όλους όσους βασανίζονται, τραυματίζονται και πεθαίνουν σε έναν πόλεμο που ξεκίνησε σήμερα στη γειτονιά μας, την ώρα που εμείς “γλεντάμε”…!

Ο δ/ντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Απόκριες, Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *