Λειτουργία Σχολείου

teacher

Φίλοι γονείς της Πρώτης και των υπολοίπων τάξεων, καλησπέρα.

Σήμερα Πέμπτη, παρόλο που δεν έχουμε σίγουρη απάντηση για αύριο (Παρασκευή,  10/12/2021), η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης άφησε ένα ενδεχόμενο για τοποθέτηση εκπαιδευτικού σε αναπλήρωση της κυρίας Θεοδωροπούλου. Δυστυχώς, τα κενά στα σχολεία της Αχαΐας είναι πάρα πολλά και γίνεται μια ειλικρινή προσπάθεια να καλυφθούν.

Όπως και να έχει όμως, ακόμα κι αν δεν έχουμε εκπαιδευτικό, φέρτε τα παιδιά της Πρώτης στο σχολείο. Από εμάς θα γίνει προσπάθεια να γίνουν, αν όχι όλες, τουλάχιστον οι ώρες των ειδικοτήτων και όποιες άλλες καταφέρουμε. Από τη Δευτέρα, κι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά, μετά την επιστροφή της δασκάλας της Β΄ τάξης.

Παράλληλα, σας παρακαλώ μην ξεχάσετε τα διαγνωστικά self tests των παιδιών που είναι προτιμότερο να γίνονται το Βράδυ της Πέμπτης και της Δευτέρας και να περνιούνται στο σύστημα για να μπορούμε να τα βλέπουμε το επόμενο πρωί. (Αυτό ισχύει για τους γονείς όλων των τάξεων).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν υπάρχει έλλειψη εκπαιδευτικών δεν μπορούμε να φυλάμε τα παιδιά σε προστατευμένο χώρο, μέχρι να έρθουν οι γονείς και να τακτοποιηθεί ο διαγνωστικός έλεγχος, να ελέγχουμε για νέες καταχωρήσεις στην πλατφόρμα, να ειδοποιούμε τηλεφωνικά τους γονείς και να διδάσκουμε παράλληλα.

Τέλος, μη καθυστερείτε να φέρνετε τα παιδιά σας στο σχολείο γιατί δεν υπάρχει προσωπικό να ανοίγει την πόρτα, οι υπόλοιποι μαθητές στις τάξεις μένουν ανεπιτήρητοι και δεν μπορεί να γίνει και μάθημα. Αν καθυστερήσετε για κάποιο λόγο φέρτε τα στο διάλειμμα (09:40΄- 10:00΄).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο δ/ντής

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *