Εξ αποστάσεως εκπαίδευση / e-me

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας κάνει μια προσπάθεια εξοικείωσης των μαθητών με το ηλεκτρονικό περιβάλλον των πλατφόρμων τηλεκπαίδευσης. Δηλαδή, προσπαθούμε στο μάθημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών (ΤΠΕ) να μάθουμε τα παιδιά πώς θα ενεργούν σε συνθήκες εξ αποστάσεως.

Γι αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε ο κάθε μαθητής ή γονέας να γράψει τους κωδικούς πρόσβασης στο ΠΣΔ που έχουν δοθεί πέρυσι όνομα χρήστη και κωδικό (username και password) στο πρόχειρό τους ώστε στο μάθημα της Πληροφορικής οι μαθητές και οι μαθήτριες να μάθουν να χειρίζονται τους λογαριασμούς τους χωρίς την παρέμβαση των μεγάλων.

Σε περίπτωση που οι κωδικοί αυτοί των παιδιών σας έχουν αλλάξει ενημερώστε μας ώστε να βγάλουμε καινούριους από το σχολείο.

Για τους μαθητές που δεν είχαν πέρυσι λογαριασμό ή ήρθαν φέτος στο σχολείο μας έχει φροντίσει το σχολείο  να τους δώσει κωδικούς.

Για κάθε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον διευθυντή του σχολείου (από 08:30 έως 09:30΄).

Ο διευθυντής του σχολείου                                          Η εκπαιδευτικός ΤΠΕ

Τόκας Δημήτριος                                                             Σκουρλέτου Κων/να

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ΤΠΕ / Νέες Τεχνολογίες. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.