Εικόνα1

Τελετή Λήξης

Με χαρά σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:30 στον χώρο του σχολείου μας.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια όμορφη βραδιά γεμάτη χαρά, δημιουργία και εκπλήξεις. Οι μαθητές μας έχουν ετοιμάσει με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό ένα μοναδικό πρόγραμμα με χορούς, τραγούδια και αγωνιστικά δρώμενα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα ενισχύσει το κλίμα χαράς και ενθουσιασμού των παιδιών μας. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί, για να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση μιας δημιουργικής σχολικής χρονιάς.

Η Διεύθυνση & το Εκπαιδευτικό Προσωπικό
του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας

Εικόνα2

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμφιλοχίας πραγματοποιήθηκε στον μεγάλο και υπαίθριο χώρο του σχολείου μας, γεμίζοντας τις καρδιές όλων μας με χαρά και συγκίνηση και προσφέροντας στιγμές γεμάτες αρμονία και συναίσθημα.

Η βραδιά ήταν ξεχωριστή, αποτέλεσμα της δουλειάς και της αγάπης των μαθητών μας. Η προετοιμασία για αυτή τη γιορτή είχε ξεκινήσει μέρες νωρίτερα, με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα σε γονείς, φίλους και δασκάλους.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και οι ήχοι πλημμύρισαν τον χώρο, προκαλώντας νοσταλγία και χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκτός από τους χορούς, οι μαθητές μας παρουσίασαν και τραγούδια που είχαν ετοιμάσει με κόπο και μεράκι. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της βραδιάς ήταν τα αγωνιστικά δρώμενα. Οι μαθητές έδειξαν τις δεξιότητές τους μέσα από διασκεδαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια, γεμίζοντας τον χώρο με γέλια και χειροκροτήματα. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, με όλους να συμμετέχουν ενεργά και να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Ήταν όμως και ιδιαίτερα συγκινητική καθώς αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας. Με συγκίνηση και χαμόγελα, οι μαθητές και οι δάσκαλοι αποχαιρέτησαν τα παιδιά που ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Δημοτικό Σχολείο. Οι στιγμές αυτές ήταν γεμάτες συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί.

Φυσικά, μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς έναν πλούσιο μπουφέ. Οι γονείς ετοίμασαν μια ποικιλία από νόστιμες λιχουδιές, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, που πρόσφεραν σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη βραδιά ακόμα περισσότερο. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων για την προσφορά και βοήθειά τους σε αυτή τη γιορτή. Η συμμετοχή τους στην οργάνωση και η συνεισφορά τους στον πλούσιο μπουφέ ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. Η υποστήριξή τους ενίσχυσε το κλίμα χαράς και ενθουσιασμού των παιδιών μας, κάνοντας τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. Η παρουσία όλων μας έδειξε την αλληλεγγύη και την αγάπη που μοιραζόμαστε ως κοινότητα, κάτι που έκανε τη βραδιά ακόμα πιο μαγική.

Εκτός όμως από τους μαθητές, αποχαιρετάμε και αγαπημένους εκπαιδευτικούς με τους οποίους δεθήκαμε όλη τη χρονιά. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί προσέφεραν τα μέγιστα στους μαθητές και το σχολείο μας, και η απουσία τους θα είναι αισθητή. Οι στιγμές αποχαιρετισμού ήταν γεμάτες ευγνωμοσύνη και ευχές για μια επιτυχημένη συνέχεια στο επαγγελματικό τους ταξίδι. 

κ. Αθανασία (Παπαδοπούλου),

κ. Έλενα (Νάτση),

κ. Μαριλένα (Στανίδου),

κ. Νικολέτα (Θεοδωρή) και

κ. Πηνελόπη (Γεροδήμου)….σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε τα καλύτερα όπου θα είστε!

Ευχαριστούμε επίσης την

κ. Βούλα (Τζέρπου),

κ. Λένα (Δράκου),

κ. Βάσω (Γιάγκα)

και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι, μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

1 42 43 45 56 57 28 29 410 110 110 1

10 210 111 111 4

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων