Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση

Ιαν 202416

Αγαπητοί γονείς, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής μας κοινότητας για θέματα που αφορούν τα παιδιά και απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς, το σχολείο/νηπιαγωγείο μας, σε συνεργασία και με άλλες σχολικές μονάδες της περιοχής μας, προγραμματίζει τη διεξαγωγή μιας απογευματινής ενημερωτικής συνάντησης με την παιδοψυχίατρο κ. Ιουλία Καρατζά.

Η συνάντηση προγραμματίζεται για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 4.00 μ.μ. με προτεινόμενα θέματα εκ μέρους της εισηγήτριας:

  • Διερεύνηση παιδικής σεξουαλικότητας
  • Σχολικός εκφοβισμός
  • Όρια & πρακτικές γονεϊκής  διαπαιδαγώγησης
  • Διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού

Πρωτίστως ωστόσο επιθυμούμε η συνάντηση αυτή να ανταποκριθεί κατά το δυνατόν και στις δικές σας ανάγκες, και για τον λόγο αυτόν μπορείτε να επιλέξετε ποιο από τα παραπάνω θέματα θα επιθυμούσατε να αποτελέσει αντικείμενο της συνάντησης ή και να προτείνετε κάποιο δικό σας θέμα. Παρακαλούμε, οι προτάσεις θεμάτων προς συζήτηση να έχουν υποβληθεί έως την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, προκειμένου να τις επεξεργαστούμε και να οριστικοποιηθεί το τελικό θέμα της συνάντησης.

Εφόσον λοιπόν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ενημερωτική συνάντηση, ή/και να προτείνετε κάποιο σχετικό θέμα, παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα, σημειώνοντας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα σας αποστείλουμε τον σύνδεσμο της διαδικτυακής συνάντησης που θα γίνει μέσω της εφαρμογής Webex. Η αποστολή του συνδέσμου θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

https://forms.gle/P3tEBS5jQxcCZbkE9

(Από τις ερωτήσεις της φόρμας, η μόνη υποχρεωτική είναι αυτή για την καταχώριση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα κοινοποιήσουμε τον  σύνδεσμο της διαδικτυακής συνάντησης)

Εκ μέρους των συνεργαζόμενων σχολείων.

1o Νηπιαγωγείο Αλιβερίου

1ο Δημ. Σχολείο Αλιβερίου

2ο Δημ. Σχολ. Αλιβερίου

Δημ. Σχολ. Αυλωναρίου

Δημ. Σχολείο Αγίου Λουκά

Δημ. Σχολείο Βιτάλων

Δημ. Σχολείο Δύστου

Δημ. Σχολείο Κονιστρών

Δημ. Σχολείο Κριεζών

Δημ. Σχολείο Μονοδρίου

Δημ. Σχολείο Οκτωνιάς

Δημ. Σχολείο Οξυλίθου

Νηπιαγωγείο Καράβου

Νηπιαγωγείο Κονιστρών

Νηπιαγωγείο Μονοδρίου

Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Kατηγορίες



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων