Αρχική » ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ » Γέφυρα επικοινωνίας με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης –Πεύκης

Ιστορικό

Γέφυρα επικοινωνίας με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης –Πεύκης

Με την αδελφοποίηση που έγινε με το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης στην Αθήνα χτίστηκε γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των δύο σχολείων, η οποία σήμερα μέσα από την διαδικτυακή σύνδεση υλοποιήθηκε σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και ενθουσιασμού, ενώ μπήκαν οι βάσεις για μια παραγωγική και εποικοδομητική πορεία. Οι μαθητές αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές, είπαν τα κάλαντα, στην νοηματική γλώσσα από την πλευρά τους και προσπάθησαν ο καθένας με τον τρόπο του να δώσει ένα μήνυμα χαράς και ελπίδας. Στόχος μας η ζεστή φιλία, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η ένταξη και η κοινή πορεία, ώστε να δημιουργηθούν δεσμοί που θα αντέξουν στο χρόνο και θα είναι σημείο αναφοράς για τη μετέπειτα πορεία στη ζωή των σχολείων και των μαθητών μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό Γεωργία Χαλαζωνίτου για την πρόταση που μας έκανε για την διαδικτυακή επικοινωνία και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου Λυκόβρυσης για την άριστη προετοιμασία των μαθητών τους.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Σκακιστική άσκηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση