ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

DSCN2914 1DSCN2917

Η σχολική νοσηλεύτρια κα Μπαλάφα Μαριάνθη ,την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ενημέρωσε τους μαθητές των τάξεων Ε και ΣΤ για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΄΄ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ΄΄

DSCN2909

Δημοτικά σχολεία από τη νησιωτική χώρα ,ανάμεσά τους  και το δικό μας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Εμείς και ο κόσμος” της Hellenic Hull Management σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ,το Πανεπιστήμιο Πειραιά, την Helmepa ,UNEPFI.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου  συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα σχολείο ,διαδικτυακά , στην χριστουγεννιάτικη γιορτή ΄΄Εμείς και ο κόσμος”.

Η χορωδία του σχολείου μας παρουσίασε παραδοσιακά κάλαντα της Σαμοθράκης.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την πραγματοποίηση του προγράμματος!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

 

DSCN2940DSCN2924

Δύο θεατρικά για την χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές των Α και Β τάξεων:

Β΄ τάξη: “Ο δικός μας Άγιος Βασίλης”, θεατρική παράσταση από  το ομώνυμο βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου,  εκδόσεις Πορφύρα, με υπεύθυνη την κα Ζολώτα Αθανασία.

Α΄ τάξη: ”Το αστέρι των Χριστουγέννων¨  με υπεύθυνη την κα Παπαγερά Πολυξένη.

Επίσης οι μαθητές της Β΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Αθανασία Ζολώτα, διοργάνωσαν Έκθεση Χριστουγεννιάτικου Βιβλίου, στο χώρο του σχολείου, από τις 20-12-23 έως τις 22-12-23.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στα πλαίσια του ετήσιου σχολικού προγραμματισμού εκπαιδευτικών δράσεων, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στον Ναυτικό Σταθμό Σαμοθράκης, με πληροφόρηση των μαθητών/τριών από το προσωπικό και σχετική ξενάγηση στους χώρους του.

20231201 102917 20231201 125156

17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

DSCN2897

Η ΣΤ τάξη παρουσίασε στους μαθητές του σχολείου μας και σε γονείς μια εκδήλωση αφιερωμένη στο χρονικό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί η κα Τοπαλίδου Παναγιώτα, υπεύθυνη εκ/κος της ΣΤ΄ τάξης , και η μουσικός του σχολείου μας Τηγανούρια Παναγιώτα.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

DSCN2895DSCN2891

Οι μαθητές των τάξεων Α, Β και Γ είχαν την ευκαιρία να δουν πως γίνονται απλές κατασκευές από ανακυκλωμένο χαρτί!

Την παρουσίαση έκανε στους μαθητές η κα Κατσιρντάκη Καλλιόπη την οποία και ευχαριστούμε!!!

Μια ωραία εμπειρία για τους μαθητές μας ……….