Παρουσίαση1 001

8η Εκπαιδευτική Εθελοντική Δράση για Δότες Αίματος και Μυελού των Οστών «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ» «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Παρουσίαση1 001

 

Για την σχολική χρονιά 2023-24  στο πλαίσιο της  8ης   Εκπαιδευτικής  Εθελοντική Δράσης για Δότες Αίματος και Μυελού των Οστών στο σχολείο μας συμμετείχαμε στον δημιουργικό διαγωνισμό του προγράμματος  Αστέρι της Ευχής  Παίζοντας , Χορεύοντας και Τραγουδώντας μαθαίνοντας για τον Πολιτισμό, την Άθληση (Μουσική, Τέχνη) και την ΖΩΗ.

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΈπαινος 496 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ 001 ννννννννννννννννννννννννννννννΠιστοποιητικό υιοθεσίας 9380115 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 001

Το πρόγραμμα Αστέρι της ευχής εδώ και 25 χρόνια αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα εξεύρεσης πόρων του οργανισμού  ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν ευχές παιδιών που έχουν στερηθεί την παιδική ανεμελιά.

Παράλληλα γίναμε  μέσα από τον μάθημα της Φυσικής Αγωγής και τον αθλητισμό,  Αγγελιοφόροι μηνυμάτων εθελοντισμού, μηνυμάτων αγάπης και αλληλεγγύης για τα δυνατά παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά, προσπαθώντας να νικήσουν τον ισχυρό αντίπαλο, τον καρκίνο.

 Σε μια ηλικία εξέλιξης και ανάπτυξης υπάρχουν εκείνα τα παιδιά που καλούνται να ωριμάσουν απότομα και βίαια.

Μέσα στην διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και θεραπειών ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και

η ΜΟΥΣΙΚΗ είναι ένας τρόπος να διαχειριστούν όλα όσα βιώνουν και να εκφράσουν όσα νιώθουν πολλές φορές .

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και

τα ΆΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ που έδωσαν σκληρό αγώνα και δεν τα κατάφεραν.

Εκείνα που πολέμησαν γενναία, που έδιναν θάρρος στους γονείς, που δεν το έβαζαν κάτω , μέσα από την αγωνία του θανάτου υμνούσαν το κάθε λεπτό της ζωής.

Εκείνα τα παιδιά που σήμερα μας χαμογελούν από ψηλά.

αθθθθθθ2 εθθθθθθθθθ3 εθθθθθθθθθθ1 εθθθθθθθθθθθ4

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση