Δειγματική Διδασκαλία στο ΓΕΛ Σερβίων

δειγματική4 1 1 300x175 2

δειγματική3 266x300 1Δειγματική Διασκαλία πραγματοποίησε η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων κ. Βιβή Μπουμπουρέκα με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών, την ανταλλαγή καλών πρακτικών καθώς και τη συζήτηση-ανατροφοδότηση με τους/τις μεντορευόμενους /-ες.

Στη δειγματική διδασκαλία αξιοποιήθηκαν οι αρχές της διερευνητικής μάθησης, της αυτενέργειας και της ομαδοσυνεργατικής προσέγγισης.  Η καινοτομία της συγκεκριμένης δειγματικής διδασκαλίας έγκειται στην αξιοποίηση υλικού που δεν έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά αναπτύχθηκε από την εκπαιδευτικό με πρωτότυπο τρόπο χρησιμοποιώντας Τ.Π.Ε., φύλλα εργασίας, τον πίνακα και ιστότοπο ψηφιακού περιεχομένου που ήδη χρησιμοποιούν οι μαθητές /-τριες.

δειγματική1 300x184 1δειγματική4 1 1 300x175 1

Τη δειγματική διδασκαλία παρακολούθησαν οι μεντορευόμενοι κ. κ. Βαγγέλη Όλγα, χημικός, Κότσικας Δημήτριος φιλόλογος, Μπουλοκώστα Σταυρούλα, μαθηματικός, Τύπου Βασιλική, καθ. Πληροφορικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *