Υποδοχή της νέας Διεύθυνσης και του νέου Συμβούλου Παιδαγωγικής ευθύνης στο ΓΕΛ Σερβίων

γελ αυλή

Η απερχόμενη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων κ. Κουρελή Αθανασία με τους καθηγητές του σχολείου υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα τη νέα Διευθύντρια του σχολείου κα Μπουμπουρέκα Παρασκευή και τον Σύμβουλο Παιδαγωγικής ευθύνης  κ. Παπαβασιλείου Αθανάσιο  την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου 2023 στο ΓΕΛ Σερβίων.

Στιγμή που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη σχολική μονάδα, γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις και ανανεωμένη ενέργεια καθώς η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση των δύο θεσμικών παραγόντων θα οδηγήσουν σε νέα ύψη επιτυχίας και καινοτομίας και θα διασφαλίσουν ένα υγιές και δυναμικό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Η συνεργασία όλων αποσκοπεί στην έμπνευση των μαθητών   να επιδιώξουν την ακαδημαϊκή και προσωπική τους ανάπτυξη αλλά και στην ανάπτυξη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Το ανθρώπινο 1 πλακετα θολο καλη 286x300 1δυναμικό του ΓΕΛ Σερβίων με την ανάληψη αυτής της απαιτητικής θέσης σάς εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές σας προσπάθειες.

Καλώς ήρθατε στο ΓΕΛ Σερβίων-«Ζήσης Σωτηρίου», και ευχόμαστε να έχετε μια εξαιρετική θητεία ως  Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης ο  κ. Παπαβασιλείου Αθανάσιος και  ως Διευθύντρια η κα Μπουμπουρέκα Παρασκευή.

Κατά την  υποδοχή της νέας Διευθύντριας του σχολείου κας Μπουμπουρέκα Παρασκευής και του Συμβούλου Παιδαγωγικής ευθύνης  κ. Παπαβασιλείου Αθανάσιου  την Παρασκευή στις 30 Ιουνίου 2023 στο ΓΕΛ Σερβίων η απερχόμενη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Σερβίων κα Κουρελή Αθανασία και οι καθηγητές του σχολείου προσέφεραν με εγκαρδιότητα συμβολικά δώρα συνοδευόμενα από ευχές για ομαλή και δημιουργική θητεία.

Η κα Μπουμπουρέκα Παρασκευή με την ιδιότητα της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Σερβίων απένειμε τιμητική πλακέτα στην απερχόμενη Διευθύντρια  κα Κουρελή Αθανασία ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της στο Γενικό Λύκειο Σερβίων.

Κουρελή Αθανασία

Πρώην Διευθύντρια του ΓΕΛ Σερβίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *