1ο ΕΠΑΛ Σερβίων: Σεμινάρια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα ισότητας φύλων και έμφυλης βίας για μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων.

44

«Όταν η αρρενωπότητα γίνεται τοξική» ήταν ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου βιωματικού χαρακτήρα απευθυνόμενο σε καθηγητές και καθηγήτριες, που πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023. Η κοινωνική λειτουργός του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κοζάνης κ. Σερσέμη Παρθένα μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων, ομαδικών εργασιών και συζητήσεων ανέπτυξε το θέμα.

 

Η εν λόγω επιμόρφωση έρχεται ως επιστέγασμα μιας σειράς επιμορφωτικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων ξεκινώντας από τους μαθητές /-τριες ανά τμήμα στη διάρκεια δύο επιμορφωτικών εβδομάδων. Οι συναντήσεις είχαν τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων και επικεντρώθηκαν σε θέματα έμφυλης βίας και ισότητας των φύλων.

41 42 43 44 1

Ευχαριστούμε την κ. Σερσέμη για την άρτια παρουσίαση και τη συνεργασία της, καθώς και για το έργο που εκείνη και οι συνάδελφοί της προσφέρουν στον Ξενώνα του Δήμου Κοζάνης.

 

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *