Η ιστορία των φωτογραφιών ξεκινά τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν τρόπους να αποτυπώνουν εικόνες πάνω σε ευαίσθητα υλικά. Το 1839 παρουσιάστηκε η πρώτη επιτυχημένη φωτογραφική μέθοδος, η Daguerreotype, που δημιουργήθηκε από τον Louis Daguerre. Με τον καιρό, η φωτογραφία εξελίχθηκε από ασπρόμαυρες εικόνες σε έγχρωμες και από φιλμ σε ψηφιακή μορφή. Σήμερα, χάρη στην τεχνολογία και τα κινητά τηλέφωνα, οι φωτογραφίες αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να καταγράφουμε στιγμές της ζωής μας. 📷
Σκοπός
Σε αυτό το blog θα παρακολουθήσετε την έκθεση φωτογραφιών μας από μέρη που έχουμε επισκεφτεί.
Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αντικρίσουν όλα τα όμορφα τοπία έστω και εικονικά σε περίπτωση που δεν μπορούν να τα επισκεφθούν.
Νιώστε ελεύθεροι να πάρετε ιδέες για ταξίδια και τα επόμενα photo shooting σας.
Καλώς Ορίσατε!
Χαιρόμαστε που επισκέπτεστε το Blog φωτογραφιών μας!
Ονομαζόμαστε Κατερίνα Χαντζή & Ενσάρα Χασάι.
Η Κατερίνα κατάγεται από Ελλάδα και Ουκρανία και η Ενσάρα από Αλβάνια, και οι δυο κατοικούμε στην Β. Εύβοια.
Είμαστε μαθήτριες του Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού και την σχολική χρόνια 2025/2026 στην Γ’ τάξη στο Γ’3.
Είμαστε 15 ετών και ασχολούμαστε με την φωτογραφία όποτε έχουμε την ευκαιρία! Μπορείτε να πείτε ότι το έχουμε χόμπι. Οπουδήποτε και αν βγούμε ότι ώρα και αν είναι θα τραβήξουμε φωτογραφίες η μια την άλλη είτε για να ανεβάσουμε είτε απλά για να αποθανατίσουμε την στιγμή. Τις φωτογραφίες μας τις βγάζουμε συνήθως από τα κινητά μας ή την Polaroid κάμερα που έχει η Κατερίνα. Όταν βρισκόμαστε σε ένα εντυπωσιακό τοπίο θεωρούμε απαραίτητο να έχουμε έστω μια εικόνα που όταν γυρίσουμε σπίτι πολύ πιθανόν να κάνουμε κορνίζα στα δωμάτια μας, καθώς σε κάποια χρόνια θα κοιτάμε την εικόνα και θα νιώθουμε μόνο χαρά και νοσταλγία. Και εξάλλου δεν γυρίζουν όλα γύρω από τα social media και δεν πιστεύουμε ότι κάθε προσωπική στιγμή αξίζει να ανέβει δημοσίως.