Τούρτα με γεύση Lacta για τους λάτρεις της συγκεκριμένης σοκολάτας.
Υλικά~
Παντεσπανι 1 κακάο
Για την σαντιγί~
Φυτική Κρέμα Γάλακτος 500 γρ
Πραλίνα 250 γρ. Lacta
Για την επικάλυψη~
Πραλίνα 250 γρ Lacta
Για το σιρόπι~
Ζαχαρη 1 ποτήρι
Νερό 1 ποτήρι
Πραλίνα 50 γρ Lacta
Αυτή η τούρτα είναι σκέτη σοκόλαση και σίγουρα θα σας ξετρελάνει.
Η Lacta είναι μια σειρά ελληνικών προϊόντων σοκολάτας που εισήχθησαν τη δεκαετία του 1960 από τον ζαχαροπλάστη Σπυρίδων Παυλίδη, που ιδρύθηκε το 1841 στην Αθήνα. Το 1991, η εταιρεία του Παυλίδη πωλήθηκε στην Kraft Foods Inc., που μετονομάστηκε σε Mondelēz International.