Μαγειρική

Καλημέρα σε όλους.

 

Γλώσσα: σήμερα θα κάνουμε κάποιες ασκήσεις από τα διαδραστικά βιβλία. Για να μην τις ψάχνεις σου έχω βάλει παρακάτω τους συνδέσμους.

 

Άσκηση 1η: ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

 

Άσκηση 2η: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ

 

Άσκηση 3η: ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

 

Οι ασκήσεις έχουν οδηγίες τις οποίες πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά.

Επίσης από το Τετράδιο Εργασιών να κάνεις τις ασκήσεις 6 και 7 που βρίσκονται στις σελίδες 60 και 61.  Είναι πολύ εύκολες. Στην άσκηση 6 δε χρειάζεται να αντιγράψεις τις λέξεις που δείχνουν υγρά στο τετράδιό. Αρκεί να τις γράψεις στο βιβλίο με ωραία γράμματα.

 

Μαθηματικά: Θα κάνουμε την άσκηση α στη σελίδα 26 του Τετραδίου Εργασιών.

 

Πρώτα άνοιξε το φύλλο με τις   ΟΔΗΓΙΕΣ και διάβασέ το καλά. Έπειτα κάνε την άσκηση στο Τετράδιο Εργασιών. ΕΔΩ θα βρεις την άσκηση λυμένη. Μόλις την τελειώσεις κάνε έναν έλεγχο. Ελπίζω όλο αυτό το διάστημα να έχεις κάνει μια καλή επανάληψη στην προπαίδεια. Θα σου φανεί χρήσιμη. Όπως και να έχει , κάνε τις «ζωγραφιές» που ζητάει η άσκηση. Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τις έννοιες του πολλαπλασιασμού και της διαίρεσης.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.