Αστραδενή

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Γιορτή Περιβάλλοντος

Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, το σχολείο μας συμμετείχε στη Γιορτή του Περιβάλλοντος που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ρόδου στο Μαντράκι, περιοχή Ακταίου, για την αγορά λεωφορείου προκειμένου να εξυπηρετηθούν στις μετακινήσεις τους τα άτομα με κινητικά προβλήματα!!!

Κάθε μαθητής της Γ΄ τάξης ανέλαβε προ διμήνου τη φροντίδα και συντήρηση ενός βοτάνου (λεβάντα, μέντα, ρίγανη, δεντρολίβανο) και στη συνέχεια, σήμερα, το ευαισθητοποιημένο κοινό του νησιού μας το προμηθεύτηκε στην τιμή που όριζαν τα πιο ευγενή του αισθήματα!!!

Στον χώρο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις από επαγγελματίες σχετικά με τα οφέλη στην υγεία μας από τη χρήση των βοτάνων καθώς επίσης και επιδείξεις αγγειοπλαστικής και παρασκευής προϊόντων με βάση τα βότανα (πχ αλοιφές).

Η οργάνωση της εκδήλωσης υπήρξε υποδειγματική! Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ασφάλεια των μαθητών με αποκλεισμό των τροχήλατων στον χώρο καθώς επίσης και στις ανάγκες σίτισης με την προσφορά σάντουιτς και νερού!

Η εμπειρία ήταν μοναδική!!! Οι μικροί μαθητές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και αξιοθαύμαστη θέληση να αλλάξουν τον κόσμο μας στο ανθρωπινότερο!!!

GIORTH PERIBALLONTOSΔεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου. TrackBack URI

Αφήστε μια απάντηση