Το Doodle 4 Google ήταν ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που είχε ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Η Ελλάδα μου» και έπρεπε το doodle το οποίο σχεδίασαν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.
Για το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου συμμετείχαν οι μαθητές: Ασκιανάκη Κ., Βασάλου Β., Καπελλάκη Εμμ., Παπουτσάκη Μ., Τσισμενάκη Μ., Φτυλάκη Δ.
Νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο Αστέριος Ρέυνικ με ένα λιτό, αλλά γεμάτο Ελλάδα Doodle. Πατήστε στο σύνδεσμο για να δείτε το νικητήριο Doodle http://www.google.gr/doodle4google/
Όπως παρατηρείτε και εσείς , οι μαθητές στάθηκαν επάξια στο ύψος των απαιτήσεων του διαγωνισμού στέλνοντας πολύ όμορφα έργα! Οι φωτογραφίες που βλέπετε ανήκουν στους 6 μαθητές που επιλέχθηκαν για να σταλθούν τα έργα τους στο διαγωνισμό, μια και υπήρχε ανώτατο όριο συμμετοχών (6 το πολύ από κάθε σχολείο).
Εύχομαι στα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό , να έχουν πάντα αυτή την όρεξη για δημιουργία!!!!
Μπράβο σας!
Σαϊτάκη Αγγελική – καθηγήτρια πληροφορικής ΠΕ19
(υπεύθυνη συντονισμού συμμετοχών για το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου)