Έτοιμες οι αφίσες μας!

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=120207102643-413bed2b775c46cfa0efb11a717de854 docname=afises username=Pliroforiki-2 loadinginfotext=afises showhtmllink=true tag=afises width=420 height=297 unit=px]

Οι μαθητές της Α τάξης του σχολείου μας οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα “e – Ανακύκλωση”, να συνδεθούν στον μαθητικό τους λογαριασμό, και μετά να κάνουν κλίκ στην ομάδα https://blogs.sch.gr/groups/anakyklosi/. Η ομάδα αυτή εξυπηρετεί το αντίστοιχο πρόγραμμα και είναι ιδιωτική. Επομένως οι μαθητές της Α τάξης, να κάνουν κλικ στο “Συμμετοχή στην Ομάδα”

Καλή επιτυχία, σας περιμένω εκεί!

Δημιιουργήσαμε νέα ομάδα e – Ανακύκλωση εδώ: https://blogs.sch.gr/groups/anakyklosi/

και νέο ιστολόγιο e – Ανακυκλωση εδώ: https://blogs.sch.gr/anakyklosi/

για να τα χρησιμοποιήσουμε στην περιβαλλοντική.

Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες στον “φάκελο” http://www.livebinders.com/play/play_or_edit?id=252683 θα χρειαστείτε κλειδί για να τον ανοίξετε (βρείτε το στην ομάδα εδώ)

Γράψτε το ή αντιγράψτε το και κολήστε το στο πεδίο που το ζητάει και μετά με κλικ δείτε τις διάφορες καρτέλες με πληροφορίες. Για παράδειγμα στην πρώτη καρτέλα υπάρχουν 4 υποκαρτέλες με τις εταιρείες ανακύκλωσης. Δείτε αυτές κατά προτεραιότητα. Επίσης με αναζήτηση στο google βρείτε πληροφορίες και εικόνες.

Ήδη έχουν βγει οι πρώτες αφίσες, φτιάχνονται τα πρώτα κουτιά και έχουν βρεθεί τα πρώτα σημεία ανακύκλωσης. Συνεχίζουμε με περισσότερες αφίσες και με τη δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου.

Περισσότερα από Δευτέρα!

Άρχισε στο σχολείο μας το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα για την Ανακύκλωση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Κινητών και άλλων Ηλεκτρονικών Συσκευών. Με αυτό το ιστολόγιο θα δουλέψουμε το θέμα μας και θα ενημερώνουμε σχετικά!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε την ηλεκτρονική αφίσα μας!