Αρχική » Διακρίσεις του Ομίλου Robostem 2024 στην ρομποτική

Διακρίσεις του Ομίλου Robostem 2024 στην ρομποτική

Ένα τεράστιο μπράβο στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου που με τον όμιλο Robostem εκπαιδεύει εθελοντικά 100 μαθητές στο stem και τη ρομποτική, και στους μαθητές-μέλη των Ομάδων Robotonians / Robocrashers οι οποίοι έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό FLL Challenge – γιατί μας αρέσουν οι προκλήσεις! Ραντεβού στα Expo την Άνοιξη του 2024 και τον FLL Challenge!1 1

Συγχαρητήρια στις 3 Ομάδες Robofriends, Robowinners και Robogirls για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τη διπλή τους βράβευση με Έπαινο και Βραβεία Ομαδικότητας και Σύλληψης Ιδέας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Stem 2024! Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να ενισχύω την εκπαίδευση stem – robotics στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και νιώθω πολύ περήφανη!

2 3 3 4 1 5

 

14 μαθητές της ΣΤ’, 3 Ομάδες – Cryptoners, Astrabots, Roborks με μια ωραία εμφάνιση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικης και Stem 2024 και Επαίνους για τους μαθητές που σε λίγο καιρό θα ανοίξουν τα φτερά τους για την Β/θμια Εκπαίδευση! Το μεγαλύτερο βραβείο είναι όλα όσα μοιραστήκαμε έως τώρα!

7 2

8 2

 

Οι μαθητές Διονύσιος Μ., Γεωργία Ν., Κατερίνα Λ., Ελένη Μ., και Αμίρ Κ., οι οποίοι είναι τα μέλη της Ομάδας ROBOTICA από τις Τάξεις Ε2, Ε1 του εθελοντικού Ομίλου: Robostem, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου συμμετείχαν στο φεστιβάλ της First Lego League στην κατηγορία Explore στις 2 Ιουνίου 2024 και ανάμεσα σε 60 Ομάδες κατάφεραν να λαβουν το βραβείο του προγραμματισμού – μεγάλο έπαθλο που δόθηκε σε 5 Ομάδες μόνο, αν και το φεστιβάλ είναι μη-διαγωνιστικού χαρακτήρα! Το θέμα ήταν οι Τέχνες και οι μαθητές κατασκεύασαν έναν συναυλιακό χώρο όπου έχουν πρόσβαση τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Εκεί δεν πληρώνουν εισιτήριο, ενώ ένα αυτοκινητάκι μεταφέρει τα άτομα αυτά στην συναυλία, στην καφετέρια, στον χώρο όπου μπορούν να φωτογραφηθούν με τους τραγουδιστές και σε μια ειδική πίστα skateboard! Υπάρχουν παντού ράμπες και σεβασμός σε όλα τα άτομα όποιες κι αν είναι οι ανάγκες τους! Είμαι περήφανη που συμμετείχα στην Ομάδα αυτή ως προπονήτρια και εύχομαι περισσότερες ακόμη επιτυχίες στις Ομάδες μας!

9

Ο εθελοντικός Όμιλος ρομποτικής Robostem του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου και οι Ομάδες: Exroboters και Roboexplorers, συμμετείχαν στο φεστιβάλ μη-ανταγωνιστικού χαρακτήρα FIRST LEGO League Greece στην κατηγορία Explore στις 16 Ιουνίου 2024! Στις Ομάδες απονεμήθηκαν βραβεία Προγραμματισμού και Συνεργατικής Αφίσας και είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η προπονήτρια αυτών των ομάδων, τα μέλη των οποίων διακρίθηκαν στην κωδικοποίηση και την ομαδικότητα! Stay tuned για τα νέα των Ομάδων μας το επόμενο έτος!

10 1

Όνομα συντάκτη

Όνομα: ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΑΓΛΑΪΑ

Σύντομο βιογραφικό:
Περισσότερες πληροφορίες

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση