Τα 10 καλύτερα βίντεο της χρονίας που πέρασε πάνω στη διατροφή

#10 Time-Restricted Eating Put to the Test

Ακούγεται πολύ τελευταία. Τι ισχύει όμως? Δείτε το και στη συνέχεια δείτε και το: The Benefits of Early Time-Restricted Eating,ένα βίντεο που θα αλλάξει τις διατροφικές σας συνήθειες.

 

#9 Eggs & Breast Cancer

Μπορεί η κατανάλωση λιγότερων αυγών να μας προστατέψει απο τον καρκίνο του προστάτη, των ωοθηκών και του στήθους? Δείτε και τα άλλα τρία μέρη: Dietary Cholesterol & Cancer and Oxidized Cholesterol 27HC May Explain 3 Breast Cancer Mysteries.

 

#8 Is It Best to Drink Tap, Filtered, or Bottled Water?

Σίγουρα μας έχει περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό. Δείτε για πρώτη φορά κάποιες επισημάνσεις για τη διατροφική ασφάλεια των συνηθισμένων φίλτρων που χρησιμοποιούμε.

 

#7 Is Butter Really Back? What the Science Says

Πριν λίγο καιρό οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι έινα ασφαλές και απαραίτητο. Ισχύει? The Saturated Fat Studies: Set Up to Fail and The Saturated Fat Studies: Buttering Up the Public

 

#6 Kidney Stones and Spinach, Chard, and Beet Greens: Don’t Eat Too Much

Μια περίληψη σχετικά με τις συνέπειες της υπερκατανάλωσης οξαλικών στα νεφρά μας απο μια σειρά πλύσιων σε οξαλικά τροφίμων όπως είναι το σπανάκι, τα πράσινα μέρη του παντζαριού, τα κάσιους, τα αμύγδαλα, το στιγμιαίο τσάι και άλλα πολλά.Επίσης δείτε και το: Oxalates in Spinach and Kidney Stones: Should We Be Concerned?

 

#5 The Best Diet for Diabetes

Η δίαιτα η οποία στηρίζεται στη φυτοφαγία, μπορεί να προστατέψει απο την εμφάνιση διαβήτη και οι αποδείξεις για αυτό είναι τώρα πολύ πιο αποδεκτές απο την ιατρική: Plant-Based Diets Recognized by Diabetes Associations.

 

#4 Which Is a Better Breakfast: Cereal or Oatmeal?

Η σπουδαιότητα των σιτηρών ολικής άλεσης  πέρα από τη διατροφική τους αξία.

 

#3 How to Cook Greens

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά είναι τα πιο πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία τρόφιμα, πως όμως πρέπει να τα μαγειρεύουμε για να μην έχουμα απώλειες? Dark green leafy vegetables are the most nutrient-dense foods on the planet. Δείτε και αυτό: Best Way to Cook Vegetables.

 

#2 Keto Diet Theory Put to the Test

Μερικά ακόμη βίντεο για τις κετογονικές δίαιτες:

 

#1 Evidence-Based Weight Loss

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις σε ένα βίντεο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/alkapsalis/2020/01/03/ta-10-kalytera-vinteo-tis-chronias-poy-perase-pano-sti-diatrofi/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση