Όροι τροφίμων και διατροφής, χρήσιμοι στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο εξέδωσε το ακόλουθο γλωσσάρι με σκοπό να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα ή διενεργούν άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως ερευνητικές εργασίες, διαθεματικές δραστηριότητες, περιβαλλοντικά προγράμματα ή προγράμματα αγωγής υγείας.

Το γλωσσάρι αυτό αποσκοπεί να αποτελέσει μια αναφορά βάσης επιστημονικών γνώσεων για καθημερινές έννοιες της διατροφής.

Γλωσσάρι

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/alkapsalis/2017/04/13/%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%bc%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9/

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση