ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

0

Συγγραφέας: aipapachr | Κατηγορία Β ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ | , στις 24-01-2016

Πατώντας εδώ θα δείτε ένα υπόδειγμα για το εξώφυλλο της γραπτής εργασίας της ομάδας σας.

 

ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ “ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ”

0

Συγγραφέας: aipapachr | Κατηγορία Β ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ | , στις 07-01-2016

Για τη Γραπτή Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Β΄Γυμνασίου θα πρέπει να δοθεί προσοχή στα παρακάτω βήματα:
1. Η γραπτή εργασία συνοδεύει την κατασκευή σας και συντάσσεται από όλη την ομάδα. Περιλαμβάνει ένα μικρό γενικό εισαγωγικό μέρος και «ενότητες» που γράφονται από τον καθένα σας χωριστά.
2. Η εργασία πρέπει να αποτελεί ένα ενιαίο αρμονικό σύνολο ως προς την εμφάνιση και το περιεχόμενο. Για να εξασφαλίσετε την αρμονία αυτή, θα πρέπει να συμφωνήσετε για τη μορφή (μέγεθος και τύπος γραμματοσειράς), το ύφος και τη δομή της εργασίας. Το μέγεθος της σελίδας θα είναι μεγέθους Α4 (210×297 χιλ).
3. Ο Γενικός Διευθυντής γράφει τα περιεχόμενα, το γενικό εισαγωγικό μέρος της εργασίας και αναλαμβάνει τη βιβλιοδεσία της.
Μορφές σελίδων
α. Εξώφυλλο. Εκεί θα αναγράψετε το όνομα και το είδος της βιομηχανίας, τα ονόματα της ομάδας, το σχολείο σας, το τμήμα, το σχολικό έτος κ.λπ.
β. Σελίδα Διευθυντών. Είναι η πρώτη σελίδα της εργασίας του κάθε μαθητή ως Διευθυντή. Σ’ αυτή αναγράφετε το όνομα και το είδος της βιομηχανίας, την ιδιότητά σας (π.χ. Δ/ντής παραγωγής), το ονοματεπώνυμο σας κ.λπ.
γ. Εσωτερικές σελίδες. Σ’ αυτές θα αναπτύξετε το περιεχόμενο της εργασίας σας. θα αναγράφετε το λογότυπο και το είδος της βιομηχανίας, την ιδιότητα και το ονοματεπώνυμο σας κ.λπ.
Σύνθεση Γραπτής Εργασίας: Η γραπτή εργασία αποτελείται από τρία βασικά μέρη: περιεχόμενα, γενικό εισαγωγικό μέρος, ενότητες Διευθυντών.
1. Περιεχόμενα. Καταγραφή των κεφαλαίων-ενοτήτων που αναπτύσσετε στην εργασία σας.
2. Γενικό εισαγωγικό μέρος. Μικρή ανάπτυξη των βασικών στοιχείων της βιομηχανίας σας, όπως το είδος της βιομηχανίας, τον τόπο εγκατάστασης, την έκτασή της, τα προϊόντα που παράγει κ.λπ. Περιγραφή και διαγραμματική απεικόνιση της διαδικασίας που ακολουθήσατε για την κατασκευή και τη γραπτή εργασία. θα ήταν επίσης σκόπιμο να προσθέσετε φωτογραφίες και εικόνες από το εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του ομοιώματος, των επιμέρους κατασκευών, των προϊόντων, της ομάδας εργασίας, της πορείας της κατασκευής κ.λπ.
3. Ενότητες Διευθυντών. Αποτελούν την ατομική εργασία του κάθε Διευθυντή. Δίνονται οδηγίες αναλυτικά για τον κάθε Διευθυντή πατώντας επάνω στον αντίστοιχο Διευθυντή:  Α. ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ   Β. Δ/ΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ   Γ. Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ    Δ. Δ/ΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ    Ε. Δ/ΝΤΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓ   ΣΤ. Δ/ΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ      Ζ. Δ/ΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ     Η. Δ/ΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ    Θ. Δ/ΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ι. Δ/ΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση