Το θέμα του μήνα

Γεια σας! Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους ανεβάζω! Και ανεβάζω……ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!!! που αφορά τους μικροοργανισμούς. Τους ανακάλυψε ο Άντονι βαν Λέβενχουκ. Οι μικροοργανισμοί είναι μονοκύτταρα πλάσματα που όλοι νομίζουμε ότι προκαλούν ασθένειες , είναι εντελώς λάθος! Κάποια βακτήρια ή μύκητες ή ιοί (όχι και ιοι, είπαμε!)είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του σώματός μας! Όμως, να μην τα πολυλογώ, θα βγαλουμε όλο το θέμα του μήνα σε ένα άρθρο 😉 Θα πούμε τα υπόλοιπα σε επόμενα άρθρα. Θα μιλήσουμε για τους πιο γνωστούς μικροοργανισμούς ξεχωριστά και θα μιλήσουμε για επιστήμονες που συνέβαλαν στην εξάλειψη των βλαβερών μικροοργανισμών!

9 Σχόλια


  1. Υπέροχο και πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου αλλά και το θέμα του μήνα!Υπέροχο και το blog σου και να συνεχίσεις να γράφεις για να μας μαθαίνεις πράγματα για την επιστήμη!Μου αρέσει γιατί κάνεις την επιστήμη διαφορετική, την κάνεις διασκεδαστική, και την κάνεις να…μου αρέσει, ενώ βαριέμαι πού και πού να ακούω για την επιστήμη, με τον δικό σου τρόπο, μέσα από τα άρθρα σου, δεν βαριέμαι ποτέ!Συνέχισε λοιπόν την καλή δουλειά και σου ξαναλέω ότι ανυπομονώ να μάθω τα πάντα για τους μικροοργανισμούς αλλά και για τους επιστήμονες που σχετίζονται με αυτούς 🙂 😉 !

    Απάντηση

    1. Ευχαριστώ για τα πολύ ωραία σου λόγια! Με ενθαρρύνεις πολύ να συνεχίσω να γράφω άρθρα επειδή μέσα από την έρευνα που κάνω μαθαίνω κι εγώ πράγματα που δεν τα ήξερα. Σε ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) 🙂

      Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *