Τα νέα του Ανδρέα θα βγουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα ανεβάζω άρθρα και το καλοκαίρι. Μπορεί να έκανα καιρό να ανεβάσω αλλά έρχομαι με άρθρα κάθε εβδομάδα. Τα νέα του Ανδρέα συνεχίζουν σίγουρα για άλλα 3 χρόνια. Εδώ θα μπαίνετε. Θα αλλάξει η εικόνα ενδιάμεσα στο καλοκαίρι. Καλό μήνα..

Παιδιά σας υποσχέθηκα πριν μια εβδομάδα ότι θα σας πω τι θα περιέχουν  το αχ αυτά τα έξι χρόνια. Θα περιέχουν ανέκδοτα με εμάς και όχι μόνο,  συνταγές, φώτο μας, μονόλογοι μου (θα σας μιλάω για διάφορα που θα σας ενδιαφέρουν), και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι. Να θυμίσω ότι ισχύ ΜΌΝΟ για την έκτη τάξη. Σήμερα θα βγει η τελευταία εφημερίδα της σχολικής σεζόν όχι ότι δεν θα ανεβάζω εφημερίδες, απλά τελειώνει η σεζόν και μάλλον για κάποιους δεν θα τους ξαναδώ από κοντά. Να μπαίνετε στα νέα του Ανδρέα έχω και chat. Όσοι δεν έχουν έστω mail έχω κάνει chat να μιλάμε εκεί. Γεια προς το παρόν. Θα ανεβάζω και το καλοκαίρι.

 

 

Ανδρέας Μπαρής(Θα μου πείτε ότι είναι σαν να σας στέλνω mail ναι κάπως έτσι είναι).

Την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν τα νέα του Ανδρέα και έντυπος και τα νέα του Ανδρέα Αθλητικά (έντυπος και Ηλεκτρονικά). Την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν Τα νέα του Ανδρέα Ηλεκτρονικά.

Από αυτή τη Δευτέρα τα νέα του Ανδρέα θα βγουν μία φόρα στης δύο εβδομάδες. Επίσης θα κυκλοφορεί η έντυπη έκδοση για το 60 Δημοτικό σχολείο Πάτρας. Ενδιάμεσα στην εβδομάδα κάποιες φορές θα κυκλοφορεί τα νέα του Ανδρέα Αρχείο από παλιές εφημερίδες τα νέα του Ανδρέα.