Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς!!!

Θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή, επειδή νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε κάποια πράγματα που έγιναν στο σχολείο μας και από την πλευρά των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας, αλλά πιο πολύ να τονίσουμε την βοήθεια που λάβαμε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!!!

Ξεκινήσαμε σε ένα σχολείο που ήταν καινούριο και για εμάς, μιας και τοποθετηθήκαμε σε αυτό μετά από την συνταξιοδότηση της προηγούμενης Προϊσταμένης, αλλά και για το νεοσύστατο Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων! Είχαμε όμως το ίδιο όραμα και στόχο, να κάνουμε ο καθένας από την πλευρά του, το καλύτερο για τα παιδιά, ώστε να νιώσουν ασφάλεια, ζεστασιά και άνεση για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

Με αφορμή το Σχέδιο Δράσης της σχολικής μας μονάδας που ήταν ¨Η αναβάθμιση και βελτιστοποίηση του αύλειου χώρου¨ καταφέραμε και αλλάξαμε, μέσα και έξω, την όψη του σχολείου μας. Σε αυτό το εγχείρημα βρήκαμε αρωγούς και συμπαραστάτες τα μέλη του συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!!! Όλα ανεξαιρέτως τα μέλη με τους συζύγους τους και προεξέχουσα την Πρόεδρο του Συλλόγου που μαζί με τον άντρα της, είναι η ψυχή και η κινητήριος δύναμη του συμβουλίου, δούλεψαν ακούραστα, με μπόλικη χειρωνακτική εργασία και κυρίως αφιέρωσαν ώρες και χρόνο από την προσωπική τους οικογενειακή ζωή.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ               ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ

Πως φτιάχτηκαν οι ζαρντινιέρες μας….

                    ΡΟΔΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ 1              ΕΤΟΙΜΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ

…έτοιμες!!!! 🙂 🙂

                  ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΤΕΡΙ            ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΤΕΡΙ 2

           κατασκευή παρτεριού για τα λουλουδάκια μας, ο καθένας φύτεψε το δικό του !!!

ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΕΡΙ             ΠΟΤΙΣΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΏΝ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ             ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

  ….εργασίες  καθαριότητας,  συντήρησης,…

                        ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ                               ….ξεδιαλέγματος …. αλλά και στρώσιμο τάπητα που εξοικονομήσαμε σε     κομμάτια για να μπει κάτω από τις κούνιες για μεγαλύτερη ασφάλεια από τις πτώσεις!

ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΤΑΠΗΤΑ          ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΑΠΗΤΑ

ΡΑΨΙΜΟ ΤΑΠΗΤΑ                                      …χρειάστηκε να ραφτούν τα κομμάτια!! 🙄

                        IMG 20211019 114930             ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΜΜΟΔΟΧΟΥ

και φυσικά η ανακατασκευή της υπάρχουσας αμμοδόχου που με τόση λαχτάρα περιμέναμε!!!…

                           ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΑΣΦΑΛΕΊΑς ΑΜΜΟΔΟΧΟΣ                                  ….και αφού βάλαμε και προστατευτικό ασφαλείας στο τσιμεντένιο τοιχάκι…..μετά παίζαμε με την ψυχή μας!!!

            ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΔΟΧΟ                ΚΑΓΚΕΛΑ ΥΠΕΡΥΨΩΣΗ

            ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΓΚΕΛΩΝ 1  Υπερυψώσαμε και βάψαμε και τα κάγκελά μας….

και με ασφάλεια πλέον πραγματοποιούμε στην αυλή μας τις δραστηριότητές μας …αλλά και κάποιες γιορτές μας, όπως έγινε την Τσικνοπέμπτη που πάλι ο Σύλλογός Γονέων μας έψησε σουβλάκια και χαρήκαμε όλοι μαζί στην όμορφη αυλή μας!!!

 

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΨΗΣΙΜΟ 2                 ΓΟΝΕΙΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

  Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτή τους η προσφορά, πέρα από την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας στο σχολικό μας χώρο, έχει αντίκτυπο και στα ίδια τους τα παιδιά!!! Όταν βλέπουν τους γονείς τους να εργάζονται στο χώρο του σχολείου, στον οποίο περνούν αρκετές ώρες την ημέρα, νιώθουν το σχολείο σαν μια προέκταση του σπιτιού τους και αυτό τα κάνει να νιώθουν ασφαλή και ευτυχισμένα!!!  

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *