9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Καλώς ήρθατε στον ιστοτοπο του 9ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ

Νοέ 20237

Η συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (18-26 Νοεμβρίου 2023) εστιάζει στην ενεργοποίηση των μαθητών και
μαθητριών καθώς και των οικογενειών τους, στην κατεύθυνση ενός βιώσιμου τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων και των συσκευασιών. Ακολουθώντας τον κανόνα «Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Ανακυκλώνω», σχεδιάζονται και υλοποιούνται δραστηριότητες και δράσεις, εντός και εκτός του χώρου του σχολείου.

Αρχικά, σε συνεργασία με τη ΔΥΑΔΥΜΑ, πραγματοποιήθηκε Βιωματικό Εργαστήριο Ανακύκλωσης “Ανακαλύπτοντας τον κρυμμένο θησαυρό”, με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών/τριων. Το σχολείο μας επισκέφτηκε την Τρίτη 07 Νοεμβρίου η κ. Καραπάτσιου Ευγενία Περιβαλλοντολόγος, MSc, η οποία μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες,IMG 20231107 123834 εγκαινίασαν μια σειρά από δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης των IMG 20231107 122334Αποβλήτων.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

    Άνοιξη

    Σαν σήμερα

    19/5/1919: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
    Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς εναντίον Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων κατά την περίοδο 1914-1923. Ο αριθμός των θυμάτων έχει υπολογιστεί από έναν Πόντιο μελετητή σε 353.000, αριθμός που υιοθετείται και από τις περισσότερες ξένες πηγές.
    Σχετικό βίντεο

       - Σχετικές αναρτήσεις



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων