9ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας

Αποχαιρετισμός

9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ | 15 Ιουνίου, 2015 | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποχαιρετισμός

Κέρκυρα, 15 Ιουνίου 2015

Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς, φτάνει και το τέλος της θητείας μου ως Διευθυντής στο σχολείο μας. Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους γονείς και κηδεμόνες από καρδιάς,για τη συνεργασία της φετινής χρονιάς, την αμοιβαία προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή σας στην προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο. Είχαμε, θέλω να πιστεύω, μία άριστη συνεργασία.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς, με τους οποίους συνεργάστηκα την χρονιά που μας πέρασε. Οφείλω να πω, πως ήταν από τις καλύτερές μου στην επαγγελματική μου πορεία έως τώρα. Αποτελούσαμε μια ομάδα της οποίας τα χαρακτηριστικά της ήταν η ομόνοια, ο δημιουργικός διάλογος και η άψογη συνεργασία. Πράγμα που είμαι σίγουρος ότι το θα συνεχισθεί και υπό τη νέα Διεύθυνση του φίλου και συναδέλφου Ηλία Μπουργουτζή, στον οποίο εκφράζω και τις ευχές μου για επιτυχία. Αλλά για αυτό είμαι σίγουρος. Ως εκπαιδευτικοί, γνωρίζοντάς σας έναν έναν, δίνετε το καλύτερό σας εαυτό. Ασκείτε το λειτούργημα της διαμόρφωσης των αυριανών πολιτών και της μετάδοσης των κοινωνικών αξιώνμε το καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι σίγουρος, ότι θα συνεχίσετε την αποστολή σας με την ίδια δύναμη, επιτυχία και αποτελεσματικότητα που επιδεικνύετε  μέχρι σήμερα.

Τέλος να σας παρακαλέσω μαθητές, γονείς και συναδέλφους να είστε… επιεικείς μαζί μου για τυχόν λάθη και παραλείψεις που ίσως έγιναν εκ μέρους μου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Καλή συνέχεια και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Τάμπας