Tην Δευτέρα 27/10/2025 θα γίνουν επετειακές δράσεις κατά τάξη για την Εθνική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.
Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στις 8:15 και θα παρακολουθήσουν την τελετή παράδοσης της Ελληνικής Σημαίας στους/στις Σημαιοφόρους και τους/τις Παραστάτες /τριες της σχολικής χρονιάς 2025-2026 που θα γίνει στον αύλειο χώρο.
Στη συνέχεια θα εισέλθουν στις αίθουσες όπου θα συμμετάσχουν στις δράσεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.
Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν στις 9:40 και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν συνοδευόμενοι/ες από τους γονείς τους .Το Ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα υλοποιηθεί.
Την Τρίτη 28/10 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της Αργίας για την Εθνική Γιορτή.
Οι μαθητές/τριες των ΣΤ1, ΣΤ2 , Ε1 θα πάρουν μέρος στην παρέλαση που οργανώνει ο Δήμος Ιλίου συνοδευόμενοι/ες από εκπαιδευτικούς του σχολείου.



